Home » Opdrachtgevers » Wij Techniek

Wij Techniek

De technische installatiebranche is met bijna 10.000 bedrijven en ruim 135.000 werknemers één van de grootste branches van Nederland. Wij Techniek (voorheen OTIB) zet zich graag in voor iedereen die werkt of wil werken in de technische installatiebranche.

Installatiebranche biedt uitdagingen

De wereld verandert snel. In bijna alle veranderingen speelt installatietechniek een rol. Perfecte installaties vormen de sleutel tot het succes van de energietransitie, slimme gebouwen, frisse scholen, koele woningen, smart homes, langer zelfstandig thuis wonen, groen gas of liever waterstof en hoe bewaar je zonne-energie. Bij perfecte installaties horen slimme toepassingen en tevreden gebruikers.

Opdrachtgever voor keuzeproject en Meesterproef

Wij Techniek is opdrachtgever geweest van de landelijke wedstrijd Technasium Top Award in schooljaar 2019-2020. Ook hebben ze samen met technasiumdocenten en experts uit de branche 3 O&O-projecten ontwikkeld die geschikt zijn als keuzeproject of een vertrekpunt kunnen vormen voor een Meesterproef. Een lokaal installatiebedrijf fungeert bij deze projecten als opdrachtgever; Wij Techniek helpt bij het vinden van een installatiebedrijf in de buurt.

Aanbod voor leerlingen

Wij Techniek heeft samen met Stichting Technasium 4 O&O-projecten ontwikkeld die geschikt zijn als keuzeproject of een vertrekpunt kunnen vormen voor een Meesterproef 1. Studentenkamer voor een student met een beperking 2. Een duurzaam hotel. Verkleinen van de ecologische voetafdruk van een hotel 3. Van Gas los. Maak een warmteplan om een gebouw te verwarmen zonder aardgas 4. Vitalo wonen. Sociale, aantrekkelijke en duurzame woonvormen voor vitale ouderen Als opdrachtgever fungeert een installatiebedrijf bij jou in de buurt. Heb je hulp nodig bij het vinden van een installatiebedrijf, mail dan met [email protected]. Leerlingen kunnen hun Meesterproef ook bij een installatiebedrijf doen. Mail voor hulp en tips naar [email protected]. Regiocoördinatoren van Wij Techniek zoeken dan mee naar een installatiebedrijf in de buurt met een opdracht.

Contact

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.