Archieven: Opdrachtgevers

1 2 3

NIRAS Nederland B.V.

Waar komen de producten in de supermarkt vandaan? NIRAS Nederland kan jou een kijkje geven in de wereld van de voedingsmiddelenindustrie. NIRAS houdt zich bezig met Process en Packaging engineering. Dit houdt in dat we producenten helpen met het verwerken en maken van het voedingsmiddel of de drank en later hoe ze dit het beste kunnen verpakken. Daarnaast kijken we graag naar de fabriek zelf, projectmanagement, Digital Design (dus ook VR) en naar een heel belangrijk onderdeel bij voeding: Hygiëne en veiligheid.

Archieven: Opdrachtgevers

1 2 3

Waterschap Noorderzijlvest

Archieven: Opdrachtgevers

1 2 3

Hogeschool Utrecht

Archieven: Opdrachtgevers

1 2 3

Actemium

Actemium, een merk van VINCI Energies, is gericht op industriële processen. Actemium bedient klanten in de markten olie & gas, voeding, brouwerijen & dranken, feed, chemie en farmacie, logistiek en manufacturing. Ze bieden advisering, engineering, realisatie, inbedrijfstelling en onderhoud van industriële installaties.

Archieven: Opdrachtgevers

1 2 3

Nationale Vereniging ReumaZorg

Ruim 2 miljoen mensen leven dagelijks met vermoeidheid, pijn en stijfheid door hun reuma. Reuma is voor jong en oud nog altijd een dagelijkse strijd tegen een (blijvende) ziekte, pijn, vermoeidheid en onbegrip van omgeving of collega’s. De Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland maakt zich sterk voor reumapatiënten, zodat ze gewoon mee kunt (blijven) doen op school, op het werk, thuis….. Ze komen op voor de beste zorg voor reumapatiënten én voor iedereen die dat misschien ooit nodig heeft.

 

Archieven: Opdrachtgevers

1 2 3

Huijbregts Groep

Huijbregts Groep is opgericht in 1936 en begon met het mengen voor regionale slagerijen. Inmiddels richten ze zich op de voedingsmiddelenindustrie. Onze klanten zijn voedingsmiddelenproducenten die producten verkopen in supermarkten, restaurants of fastfoodketens. De kans is groot dat je vandaag iets hebt gegeten dat verwerkt is in de fabriek van Huijbregts Groep. Wereldwijd eten 1,5 miljard mensen per week iets waarin een product is verwerkt dat hun fabriek heeft verlaten. Denk hierbij aan soepen, het glanslaagje van hagelslag, het krokante laagje van frietjes, de smaken in frikandellen of de structuur van een vegetarische hamburger.

Voor het mengen gebruiken ze grote mengers die aan het plafond hangen. Deze worden door een computer aangestuurd en bewegen automatisch. Op deze manier verzamelen ze zelf de grondstoffen die nodig zijn voor de eindmix.

Archieven: Opdrachtgevers

1 2 3

Hout dat werkt

Hout dat werkt is er voor de houtbranche en ondersteunt bedrijven, werknemers en leerlingen op het gebied van Loopbaan en Scholing, Arbo en Veiligheid, Personeel en Organisatie.

Archieven: Opdrachtgevers

1 2 3

Intergalactic Environmentalists

Stichting Intergalactic Environmentalists organiseert challenges om oplossingen te ontwerpen om afval op extreme plekken op te ruimen en om een duurzaam gebruik van aarde en ruimte te bevorderen.

Archieven: Opdrachtgevers

1 2 3

The People Group

The People Group verbindt mens, data en technologie om slimme oplossingen te bedenken die de dagelijkse praktijk van hun klanten verbetert. Techniek is hun core business, maar het zijn de mensen die ontwerpen, ontwikkelen en de techniek implementeren.

Archieven: Opdrachtgevers

1 2 3

Croonwolter&dros

Croonwolter&dros is onderdeel van internationaal bouw- en techniekconcern TBI. Croonwolter&dros is een technische dienstverlener gespecialiseerd in duurzame installaties. Vanuit het motto ‘Intelligentie door Technologie’ draagt Croonwolter&dros met intelligente elektrotechnische, werktuigbouwkundige en automatiserings- en informatiseringsoplossingen bij aan het duurzaam presteren van haar klanten.