Home » Opdrachtgevers » Jane Goodall Instituut

Jane Goodall Instituut

Het Jane Goodall Instituut Nederland zet zich in voor de bescherming van chimpansees en hun leefgebied in Afrika. De stichting maakt deel uit van een wereldwijd netwerk dat met 34 kantoren wereldwijd actief is.

Met het Roots & Shoots programma motiveren ze jongeren van alle leeftijden zélf het verschil te maken op het gebied van mens, dier en milieu in hun eigen directe omgeving. Dit vanuit de gedachte dat vele handelingen samen een groot verschil maken en dat elke betrokken jong persoon veel impact heeft op zijn of haar omgeving gedurende zijn of haar leven. Zo wordt samen gebouwd aan een betere wereld voor mens, dier en onze natuur.

De werkwijze en doelstellingen van het Jane Goodall Instituut en met name van het Roots & Shoots programma sluiten heel mooi aan op het technasiumonderwijs; ze zijn daarom opdrachtgever van verschillende O&O-projecten op een aantal technasiumscholen.

Aanbod voor leerlingen

Het Jane Goodall Instituut wil graag opdrachtgever zijn voor technasiumleerlingen voor een keuzeproject of Meesterproef die bijdraagt aan een betere wereld voor mens, dier en milieu. Concreet ligt er een opdracht om een online internationaal Roots & Shoots platform te ontwikkelen waar scholieren uit verschillende landen samen kunnen werken aan projecten en kunnen uitwisselen. Meer over Roots & Shoots Andere projecten zijn in overleg ook zeker mogelijk.

Contact

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.