Home » Welkom Poort Lyceum en De Nieuwe Veste

Welkom Poort Lyceum en De Nieuwe Veste

Gepubliceerd op 12 februari 2024

Welkom Poort Lyceum en De Nieuwe Veste

Stichting Technasium verwelkomt 2 nieuwe scholen vanaf het komende schooljaar die officieel het predicaat Technasium mogen dragen. Havo- en vwo-leerlingen zijn welkom om deel te nemen aan het Technasium-programma op het Poort Lyceum in Almere en De Nieuwe Veste in Hardenberg. 

Op 7 februari werd het predicaat officeel aan het Poort Lyceum uitgereikt! De Nieuwe Veste in Hardenberg heeft het predicaat op 21 maart ontvangen. De Nieuwe Veste heeft op deze dag de leerlingen gevraagd om hun projecten te presenteren. Er waren 20 lokale bedrijven uitgenodigd om hen te enthousiasmeren opdrachtgever van het Technasium te worden!

De technasiumscholen werken samen in regionale netwerken. Ze zijn aangesloten bij en worden ondersteund door Stichting Technasium. Poort Lyceum sluit zich aan bij het netwerk van Flevoland en De Nieuwe Veste bij het netwerk van Overijssel. 

105 technasium scholen

Het technasiumonderwijs stoomt havo- en vwo-leerlingen klaar tot nieuwsgierige en succesvolle studenten van bètatechnische studies. In Nederland zijn er inmiddels 105 middelbare scholen die op havo en vwo een technasiumopleiding aanbieden.  

Ook technasiumschool worden?

Wil jouw school hieraan bijdragen door leerlingen op te leiden tot gedreven, nieuwsgierige en succesvolle studenten van bètatechnische vervolgopleidingen? Dan kan het Technasium zeker iets zijn voor jouw school.

Kijk voor meer informatie op Zelf technasiumschool worden.

Deel dit bericht via E-mail, Twitter, Whatsapp, Linkedin

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.