Home » Technasiumbijeenkomsten uitgesteld of geannuleerd

Technasiumbijeenkomsten uitgesteld of geannuleerd

Gepubliceerd op 12 maart 2020

Technasiumbijeenkomsten uitgesteld of geannuleerd

Alle bijeenkomsten die tot 1 juni gepland stonden, zijn uitgesteld, geannuleerd of er wordt een alternatieve vorm georganiseerd. Het gaat om bijeenkomsten waar b.v. docenten en/of leerlingen van verschillende technasiumscholen en vaak vanuit heel Nederland bij elkaar zouden komen.

Trainingen voor docenten worden op een later moment georganiseerd. De deelnemers worden hierover geïnformeerd. De netwerkvisitatie van netwerk Rivierenland op 26 maart wordt verplaatst. Ook de geplande bijeenkomst van de Raad van advies wordt uitgesteld.

De finaledag van Viruskenner die gepland stond op maandag 20 april, gaat niet door. In plaats daarvan zoeken we een alternatief om de resultaten van de leerlingen het podium te geven die het verdient. Zeker omdat ze oplossingen hebben bedacht om virusuitbraken als deze waar we nu middenin zitten, te voorkomen.

Ook de slotdag van de Technasium Top Award op 28 mei gaat niet in fysieke vorm door. Samen met opdrachtgever Platform WOW zoeken we een alternatief om het project met de leerlingen op een goede manier af te ronden. 

Medewerkers van Stichting Technasium werken vanuit huis en proberen zoveel mogelijk de technasiumscholen te ondersteunen, zodat het onderwijs op afstand door kan gaan. 

Deel dit bericht via E-mail, Twitter, Whatsapp, Linkedin

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.