Home » Technasium en Stichting Techniekpromotie trekken samen op

Technasium en Stichting Techniekpromotie trekken samen op

Gepubliceerd op 12 maart 2019

Technasium en Stichting Techniekpromotie trekken samen op

Stichting Technasium en Stichting Techniekpromotie sloten onlangs een samenwerkingsovereenkomst waardoor de banden die er al waren, verder worden aangehaald. Tijdens de feestelijke finale van de First Lego League tekenden Ria Sluiter van Stichting Technasium en Brigitte van Helden van Stichting Techniekpromotie de overeenkomst waarin afgesproken wordt om de komende jaren samen op te trekken.

Eerste wapenfeit van de nauwere samenwerking is dat we de finalesvan de wedstrijden Eureka!Cup die door Stichting Techniekpromotie wordt georganiseerd, en onze Technasium Top Award dit jaar combineren. De grootse, gezamenlijke finaledag vindt plaats op donderdag 16 mei in De Broodfabriek in Rijswijk. 

Mooie aanvulling

Stichting Techniekpromotie is sterk in het organiseren van techniekactiviteiten voor jongeren. Zo organiseren ze bijvoorbeeld de First Lego League en de Eureka!Cup. En ze beschikken over een uitgebreid netwerk in het bedrijfsleven en het hoger onderwijs. Stichting Technasium ziet in Stichting Techniekpromotie een mooie, aanvullende samenwerkingspartner, waarmee we gezamenlijk contextrijke bètatechnische projecten voor het Technasium kunnen ontwikkelen. Ook kunnen we bijvoorbeeld elkaars netwerken benutten.

Deel dit bericht via E-mail, Twitter, Whatsapp, Linkedin

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.