Home » Rob Heijmans benoemd als bestuurslid bij Stichting Technasium

Rob Heijmans benoemd als bestuurslid bij Stichting Technasium

Gepubliceerd op 11 februari 2020

Rob Heijmans benoemd als bestuurslid bij Stichting Technasium

Per 1 maart is Rob Heijmans (63) benoemd als bestuurslid bij Stichting Technasium. Hij zal de functie van penningmeerster overnemen van Tjalling thoe Schwartzenberg en Hohenlansberg.

Rob Heijmans heeft een achtergrond in het onderwijs en openbaar bestuur. Binnen de technasiumcommunity is hij geen onbekende. Tot eind 2018 was hij afdelingsleider op technasiumschool Stedelijk Dalton College Alkmaar en in die hoedanigheid netwerkvoorzitter van technasiumnetwerk Noord-Holland.

Momenteel is Rob werkzaam als projectleider Dudoc XP vanuit ROC Horizon College in Alkmaar. Dit samenwerkingsproject om de aansluiting tussen MBO en arbeidsmarkt te verbeteren wordt gefinancierd vanuit het Regionaal Investeringsfonds. Dudoc XP heeft als doel om het techniekonderwijs in Noord-Holland te innoveren en te verrijken.

We zijn verheugd dat we met Rob een nieuwe penningmeester met kennis en ervaring in het technasiumonderwijs mogen verwelkomen, en we kijken uit naar de samenwerking.

Het bestuur is Tjalling thoe Schwartzenberg en Hohenlansberg zeer erkentelijk voor zijn inzet en betrokkenheid als bestuurslid en penningmeester. Tjalling maakte niet alleen bijna 5 jaar deel uit van het bestuur; hij is vanuit zijn functie als directeur van Team 4 Architecten ook opdrachtgever van het Technasium en zal dat ook blijven doen.

Het bestuur van Stichting Technasium bestaat verder uit:

  • Drs. Ir. Marc Mittelmeijer RI (voorzitter) – voorzitter College van Bestuur Stichting PCOU/Willibrord
  • Fabiènne Hendricks MSc (vice-voorzitter) – manager Tata Steel Academy 
  • Dr. Femke Geijsel (bestuurslid) – universitair Hoofddocent aan de Radboud Universiteit
  • Dr. Hanno van Keulen (bestuurslid) – lector Leiderschap in Onderwijs en Opvoeding bij Windesheim Flevoland
Deel dit bericht via E-mail, Twitter, Whatsapp, Linkedin

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.