Home » Online Award Ceremony Technasium Top Award op 28 mei

Online Award Ceremony Technasium Top Award op 28 mei

Gepubliceerd op 18 mei 2020

Online Award Ceremony Technasium Top Award op 28 mei

Voor de Technasium Top Award hebben ruim 2.000 technasiumleerlingen uit heel Nederland dit schooljaar onderzocht hoe we onze infrastructurele kunstwerken klimaatbestendig kunnen maken. Dit deden ze in opdracht van Platform WOW. Op donderdag 28 mei zal een vakkundige jury van opdrachtgevers de winnaars van de Technasium Top Award bepalen. 

Online Award Ceremony

Dezelfde middag, donderdag 28 mei van 16.00 tot 17.00 uur worden de winnende teams bekendgemaakt en de publiekswinnaar uitgeroepen tijdens de online Award Ceremony.
 
Wil je bij de Award Ceremony zijn en zien wat de weg- en waterbeheerders van de toekomst te bieden hebben? Je hoeft alleen even online aan te melden. Tijdens de Award Ceremony kun je ook meestemmen voor de publieksprijs.
 
Meld je hier aan voor de Award Ceremony
 

Technasium Top Award

Opdrachtgever van deze editie van de Technasium Top Award is Platform WOW: beheerders van wegen, vaarwegen en water bij Rijkswaterstaat, gemeenten, provincies en waterschappen.

Het project waar de derdejaars leerlingen voor de Technasium Top Award mee aan de slag zijn gegaan dit schooljaar is: Onderweg naar een klimaatbestendig Nederland. Elk team heeft als civieltechnisch ingenieur gewerkt aan een klimaatbestendig, bouwkundig ontwerp van een infrastructureel kunstwerk.

Meer informatie over de Technasium Top Award
Deel dit bericht via E-mail, Twitter, Whatsapp, Linkedin

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.