Home » Netwerk Rijnmond op bezoek bij Feyenoord

Netwerk Rijnmond op bezoek bij Feyenoord

Gepubliceerd op 23 februari 2023

Netwerk Rijnmond op bezoek bij Feyenoord

De docenten, toa’s en schoolleiders van de technasiumscholen van netwerk Rijnmond hebben op 21 februari een bezoek aan de Kuip gebracht. Dit is een voorproefje op twee O&O-projecten waar hun leerlingen mee aan de slag gaan. Een deel van Rotterdam-Zuid leeft onder de armoedegrens. Feyenoord wil helpen door kinderen uit de wijken bijvoorbeeld lunchpakketten en activiteiten aan te bieden. De technasiumleerlingen gaan de club hierbij helpen.

Bij het ontvangst in stadion de Kuip heeft Feyenoord verteld over de impact van de wereldwijde naamsbekendheid Feyenoord. De club is onlosmakelijk verbonden met Rotterdam-Zuid, waar een deel van de mensen leeft onder de armoedegrens. Tijdens de rondleiding heeft netwerk Rijnmond gescoord, gebouwd en kwaliteiten ontdekt. Zo hebben zij een indruk opgedaan van de activiteiten die Feyenoord met de kinderen wil ondernemen.

Nieuwe activiteiten en een gezonde Feyenoord-snack

Feyenoord en de technasiumscholen ontwikkelen samen twee projecten. Dit voorjaar gaan ruim 400 technasiumleerlingen uit Middelharnis, Barendrecht, Hellevoetsluis, Rotterdam en Schiedam hun technische kennis inzetten. Ze ontwikkelen nieuwe activiteiten en een gezonde Feyenoord-snack voor de Feyenoord Campus. Op 3 april starten de leerlingen met een bezoek aan de Kuip en op 27 juni is de grote finale in het stadion van Feyenoord.

De scholen die Feyenoord dit voorjaar gaan helpen:

Gerelateerd aan dit nieuwsbericht

Deel dit bericht via E-mail, Twitter, Whatsapp, Linkedin

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.