Home » Gloednieuwe website Technasium.nl

Gloednieuwe website Technasium.nl

Gepubliceerd op 10 december 2020

Gloednieuwe website Technasium.nl

Welkom op de gloednieuwe website van het Technasium. De website sluit niet alleen aan op de professionele, lerende en innoverende netwerkorganisatie die het Technasium is. Ook de inhoud en uitstraling past weer helemaal bij de technasiumformule die staat voor hoogstaand, levensecht bètatechnisch projectonderwijs.

Aan bezoekers toont de website wat het Technasium is en doet, of je nou een achtstegroeper of een mogelijke opdrachtgever bent. Zo komen er leerlingen en opdrachtgevers aan het woord om te vertellen wat zij van het Technasium vinden.

Qua uitstraling en techniek is Technasium.nl weer helemaal up-to-date. Dat is vooral goed nieuws voor de gebruikers met een tablet of smartphone: de website werkt nu gewoon op elk device.

Co-creatie

De inhoud zal nu in co-creatie door de technasiumcommunity verder uitgebreid worden. De technasiumnetwerken kunnen bijvoorbeeld zelf eigen projecten, regionale opdrachtgevers en evenementen in de online etalage zetten. Voor opdrachtgevers van het Technasium is er de mogelijkheid om een opdracht voor een keuzeproject of Meesterproef in de vorm van een aanbod voor bovenbouwleerlingen delen.

mijnTechnasium

De website Technasium.nl biedt aan de technasiumprofessionals in de scholen toegang tot de online omgevingen van de community via de knop mijnTechnasium. Daar vind je bijvoorbeeld de Technasium Competentiemonitor en de Projectenbibliotheek.

Let op: de Projectenbibliotheek is verhuisd naar het domein mijntechnasium.nl. Dat betekent dat linkjes die je eerder gebruikte b.v. om (de pdf van) een O&O-project met leerlingen te delen niet meer werken. De oplossing is om in de adresbalk het woordje ‘mijn’ tussen ‘www.’ en ‘technasium’ toe te voegen. Bv de URL https://technasium.nl/node/17151 wordt dan https://www.mijntechnasium.nl/node/17151.

Laat weten wat je vindt

Kun je vinden wat je zoekt? Mis je informatie? Of misschien vind je de website een enorme verbetering. We zijn benieuwd naar je reactie! Laat ons weten wat je vindt via [email protected].

Deel dit bericht via E-mail, Twitter, Whatsapp, Linkedin

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.