Home » Festival UNFOLD by Technasium

Festival UNFOLD by Technasium

Gepubliceerd op 22 april 2022

Festival UNFOLD by Technasium

Festival UNFOLD is speciaal voor de leerlingen van het Technasium. Een programma propvol challenges, experiences, showcases, games en vooral veel plezier.

De 1e editie van UNFOLD is van 21 t/m 24 juni bij Buitengoed de Boomgaard, Bunnik. Het belooft een een groots techfest te worden. Leerlingen uit de bovenbouw kunnen meedoen aan de meerdaagse hackathon. Zij gaan aan de slag met een vraagstuk rondom smart mobility. Technasiumscholen kunnen met hun onderbouwleerlingen UNFOLD bezoeken voor een onvergetelijke middag.

Ook onze festivalpartners Platform WOW en Wij Techniek zijn er natuurlijk bij. Mede dankzij hen en onze andere sponsors, zoals Civilion kunnen we de leerlingen een gratis festival bieden.

Kijk op technasium.nl/unfold voor meer informatie.

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de UNFOLD Update als je op de hoogte wilt blijven van het festival. Je kunt festival UNFOLD ook volgen op Instagram: @festivalunfold.

Bijdragen aan UNFOLD

Festival UNFOLD is mogelijk dankzij de bijdragen en medewerking van sponsoren. Bedrijven en organisaties die techniek en technologie onder de aandacht willen brengen en die leerlingen willen interesseren voor hun branche. Partners die hetzelfde doel hebben als het Technasium: meer leerlingen toeleiden naar een bètatechnische studie en loopbaan.  Wil je hier ook aan bijdragen? Kijk op technasium.nl/unfold voor meer informatie of neem contact met ons op via [email protected].

Deel dit bericht via E-mail, Twitter, Whatsapp, Linkedin

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.