Home » Fabiènne Hendricks benoemd als bestuurslid Stichting Technasium

Fabiènne Hendricks benoemd als bestuurslid Stichting Technasium

Gepubliceerd op 12 november 2019

Fabiènne Hendricks benoemd als bestuurslid Stichting Technasium

Het bestuur van Stichting Technasium heeft per 1 november 2019 Fabiènne Hendricks benoemd als bestuurslid en vice-voorzitter van de stichting. Ze volgt Hergen Datema op die onlangs afscheid nam als bestuurslid.

Fabiènne Hendricks is werkzaam bij Tata Steel als manager van de Tata Steel Academy. Ook is ze lid van de Raad van Toezicht van Hogeschool Utrecht. Eerder zat ze in de directie van Platform Bèta Techniek en werkte ze als leidinggevende en in bestuursfuncties in het voortgezet onderwijs. Ze voltooide een master bestuurskunde aan de universiteit van Leiden.

Voorzitter van het bestuur van Stichting Technasium, Marc Mittelmeijer, is verheugd over de benoeming: “Door haar achtergrond en ruime ervaring in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven vormt Fabiènne Hendricks een aanwinst voor het bestuur.”

Zelf kijkt Fabiènne Hendricks ook uit naar de samenwerking met de technasiumcommunity en met het maatschappelijke speelveld van het Technasium: “Ik zie hoe het Technasium leerlingen uitdaagt een onderzoekende en ondernemende houding aan te nemen. Dit omgevingsgerichte onderwijs spreekt me erg aan. Als bestuurslid wil ik graag bijdragen aan de ontwikkeling van bèta-talent en aan de doorstroom van leerlingen naar het hoger onderwijs.”

Het bestuur van Stichting Technasium bestaat uit vijf leden: Marc Mittelmeijer, Tjalling thoe Schwartzenberg en Hohenlansberg, Femke Geijsel, Hanno van Keulen en Fabiènne Hendricks.

Deel dit bericht via E-mail, Twitter, Whatsapp, Linkedin

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.