Home » Didactief special over Technasium

Didactief special over Technasium

Gepubliceerd op 5 maart 2019

Didactief special over Technasium

In het vakblad Didactief van maart is een special opgenomen die volledig gewijd is aan het Technasium. Deze speciale uitgave is gemaakt ter ere van het 15-jarig bestaan van Stichting Technasium. In de special staan interviews en artikelen die laten zien wat het Technasium is en waar het voor staat: levensecht, bètatechnisch projectonderwijs dat leerlingen voorbereidt op een veranderende wereld vol technologie. 

 

Het Technasium bestaat 15 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een volwaardige onderwijsstroom op 94 scholen voor meer dan 32.000 havo- en vwo-leerlingen. Met de Didactief special besteden we in onderwijsland aandacht aan dit jubileum. Op 19 maart vieren we het met iedereen werkzaam in het technasiumonderwijs tijdens de conferentie FuturoScoop.

Met de speciale uitgave over het Technasium delen we graag onze kennis en ervaring met andere onderwijsprofessionals uit het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. We laten zien wat Technasium is en waar we voor staan, namelijk: levensecht, bètatechnisch projectonderwijs dat leerlingen niet alleen voorbereidt op een veranderende wereld vol technologie, maar hen ook wil toerusten om bij te dragen aan een betere wereld.

> Bekijk de special over Technasium online

> Download de special over Technasium als pdf

Deel dit bericht via E-mail, Twitter, Whatsapp, Linkedin

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.