Home » Vacature stage communicatie

Vacature stage communicatie

Stichting Technasium heeft plek voor een initiatiefrijke en zelfstandige stagiair(e) Communicatie

De vacature is vervuld. Je kunt niet meer reageren.

 

Uitdaging en afwisseling

Als je bij Stichting Technasium komt als stagiair(e) Communicatie, ben je verzekerd van uitdagend en afwisselend werk, zoals:

  • Je creëert content voor social media, website en nieuwsbrieven
  • Je levert een actieve en creatieve bijdrage aan de organisatie van events, zoals ons 20-jarig jubileum in 2024
  • Je ontwikkelt on- en offline uitingen en middelen
  • Je denkt mee over en draagt bij aan de realisatie van de nieuwe branding en website

De werkzaamheden en eventuele onderzoeksopdracht bepalen we in overleg en zijn afhankelijk van je ervaring, interesses en leerdoelen.

Je bent een volwaardig lid van het team van Stichting Technasium. Je werkt mee aan verschillende projecten. Als jij laat zien dat je het aankunt, krijg je in ons kleine team alle vrijheid om opdrachten zelfstandig op te pakken en jezelf verder te ontwikkelen als communicatieprofessional.

Over Stichting Technasium

Technasium staat voor levensecht bètatechnisch projectonderwijs op havo- en vwo-scholen. Het vak Onderzoek & Ontwerpen (O&O) staat hierbij centraal, van brugklas tot en met het examen. In teams werken leerlingen aan innovatieve oplossingen voor actuele vraagstukken van echte opdrachtgevers. Door deze onderwijsvorm kiezen meer leerlingen voor bètatechnische studies én zijn ze extra gedreven om die studie af te maken. Al ruim honderd middelbare scholen verspreid over heel Nederland hebben het predicaat Technasium en zijn aangesloten bij Stichting Technasium. Met dit netwerk krijgen inmiddels 34.000 leerlingen betekenisvol bètatechnisch onderwijs.

Stichting Technasium is een kleine, ambitieuze en professionele organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief. Het team bestaat uit 12 medewerkers. De helft daarvan is netwerkregisseur; zij begeleiden in hun regio elk 3 technasiumnetwerken waarin de scholen met elkaar samenwerken. De andere 6 medewerkers zijn werkzaam binnen een bepaald domein, zoals kwaliteit, professionalisering, marketing & communicatie en bedrijfsvoering.

Lees verder over Stichting Technasium

Praktisch

De standplaats is Groningen. Je moet wel bereid zijn om af en toe te reizen. Stichting Technasium heeft ook een kantoor in Utrecht en de scholen zitten verspreid door heel Nederland. Er zijn ruime mogelijkheden om thuis te werken.

We zijn op zoek naar een stagiair(e) vanaf februari 2024 voor min. 16 weken; de startdatum is in overleg. De werkdagen en -uren bepalen we samen. Een parttime stage behoort ook tot de mogelijkheden (min. 24 uur).

Er is een stagevergoeding van € 250,- per maand (bij fulltime) beschikbaar. En je reis- en telefoonkosten worden vergoed. Natuurlijk stellen we een werkplek en laptop beschikbaar.

Jouw profiel

  • Jij volgt een HBO- of WO-opleiding op het gebied van communicatie of een andere relevante opleiding
  • Je bent proactief, initiatiefrijk, en kan goed zelfstandig werken
  • Je kan doelgroepgericht denken en hier content voor creëren en redigeren
  • Je kan goed plannen en organiseren
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal is uitstekend
  • Liefst heb je ook affiniteit met (voortgezet) onderwijs en specifiek met Technasium

Meer informatie en reageren

Heb je vragen dan kun je bellen of mailen met Nienke Sikkema, adviseur Marketing & Communicatie: [email protected] | 06 – 1981 6469.

Wil jij je talenten inzetten voor het Technasium en jezelf verder ontwikkelen als communicatieprofessional. Stuur dan je reactie – met cv en motivatie – naar [email protected].

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.