Home » Vacature Opleidingscoördinator

Vacature Opleidingscoördinator

Stichting Technasium is op zoek naar een enthousiaste, flexibele Opleidingscoördinator voor de organisatie van de activiteiten van de Technasiumacademie. We zoeken iemand die een ster is in organiseren en een hart heeft voor onderwijs.

De vacature is vervuld. Je kunt niet meer reageren.

 

Als Opleidingscoördinator ben je het gezicht van Stichting Technasium tijdens de scholingsweken en andere professionaliseringsactiviteiten. Je bent het aanspreekpunt voor deelnemers en trainers van de Technasiumacademie. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en administratie van de professionaliseringsactiviteiten. 

Het gaat om een tijdelijke vacature voor 6 maanden (ter vervanging i.v.m. verlof) voor gemiddeld 20 uur per week (0,5 fte).

Over Stichting Technasium

Scholen met het predicaat Technasium zijn aangesloten bij Stichting Technasium. Dat zijn er inmiddels meer dan 100 in heel Nederland. De stichting ontwikkelt samen met de scholen het technasiumonderwijs, begeleidt de regionale technasiumnetwerken waarin de scholen samenwerken, leidt technasiumprofessionals op en bewaakt de kwaliteit. Technasium staat voor authentiek, bètatechnisch projectonderwijs.

Binnen Stichting Technasium is de Technasiumacademie verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van professionaliseringsactiviteiten voor docenten, technatoren, technisch onderwijsassistenten en schoolleiders. We zijn op zoek naar vervanging voor twee collega’s die met zwangerschapsverlof gaan. De organisatorische en administratieve taken van deze collega’s hebben we belegd in de tijdelijke functie van Opleidingscoördinator.

Lees verder over Stichting Technasium 

Werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en administratie van de professionaliseringsactiviteiten. Je verzorgt en borgt de administratie van de Technasiumacademie; een proces vanaf inschrijving via certificering naar facturering. Daarnaast ondersteun je bij diverse administratieve en organisatorische taken.

De activiteiten van de Technasiumacademie concentreren zich in 5 scholingsweken gedurende het schooljaar door heel Nederland. Buiten de scholingsweken vinden ook losse (team)trainingen, terugkomdagen en trajecten plaats. Je bent daar als Opleidingscoördinator natuurlijk bij. Je bent het gezicht van Stichting Technasium tijdens de scholingsweken en andere professionaliseringsactiviteiten. Je bent het aanspreekpunt voor deelnemers en trainers voor allerlei vragen.

In de periode waarin jij bij ons aan de slag gaat, staan de data voor trainingen al vast:

  • Scholingsweek Delft – 5 t/m 9 februari 2024
  • Scholingsweek Bakkeveen – 4 t/m 8 maart 2024
  • Een 10-tal terugkomdagen (meestal in Utrecht en vaak op woensdag)

Je werkt onder leiding van de Adviseur bedrijfsvoering (en in het begin ook van de Manager Technasiumacademie) en legt verantwoording af aan de directeur.

Jouw profiel

Je bent perfect voor deze tijdelijke functie als je:

  • functioneert op hbo-niveau
  • aantoonbaar goed bent in plannen en organiseren
  • nauwkeurig bent in het bijhouden van administratie en handig met verschillende ICT-systemen. Microsoft 365 en AFAS zijn daarbij belangrijk
  • het werk ziet liggen, en werkzaamheden zelfstandig wilt en kunt oppakken
  • een flexibele instelling hebt
  • gericht bent op samenwerking en afstemming

Praktische informatie

Je werkt vanuit ons kantoor in Groningen. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Voor het werk ben je regelmatig onderweg en je reist bij voorkeur met de trein. Soms vraagt het werk een stapje extra en je bent in staat je werktijden hierop aan te passen.

Je komt in dienst bij Stichting Technasium. De functie is ingeschaald in schaal 9, conform de CAO VO. Stichting Technasium kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 30 vrije dagen per jaar (bij een fulltime dienstverband) en een flexibel te besteden keuzebudget.

Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging van het zwangerschapsverlof van zowel onze adviseur opleidingen als de manager Technasiumacademie. Je krijgt dan ook een tijdelijk contract voor een half jaar, van 15 januari t/m 15 juli 2024. De functie heeft een omvang van 0,5 fte (gemiddeld 20 uur per week). Het behoort ook tot de mogelijkheden om als zelfstandige of via detachering de vacature te vervullen.

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.