Home » mijnTechnasium

mijnTechnasium

Sinds 1 juli 2022 is de digitale omgeving mijnTechnasium uit de lucht.

De digitale omgevingen waarin de technasiumcommunity met elkaar samenwerkt, zijn de afgelopen tijd vernieuwd en vervangen. Verschillende functies zijn vanuit mijnTechnasium verhuisd naar een andere of nieuwe omgeving. Een aantal zijn hieronder te vinden.

Elk technasiumnetwerk beschikt bovendien over een eigen, regionale SharePoint-site. En op dit moment wordt gewerkt aan een ‘Kennisbasis’ dat het Technasium informatie- en uitwisselplatform wordt voor alle technasiumprofessionials.

Ben je werkzaam als O&O-docent of -assistent op een technasiumschool en heb je nog geen toegang, laat het weten aan je technator.

Technasium Projectenbibliotheek

De Projectenbibliotheek is de digitale omgeving waar technasiumdocenten O&O-projecten maken waar ze kunnen grasduinen door bètatechnische onderwijsprojecten van collega’s van andere technasiumscholen.

Technasiumacademie Portal

Alle informatie over de Technasiumacademie plus de mogelijkheid om  in te schrijven voor de professionaliseringsactiviteiten gebeurt via de Technasiumacademie Portal. 

Basiseisen Online

Elk jaar toont elke technasiumschool aan te voldoen aan de kwaliteitseisen die aan het predicaat Technasium worden gesteld. Via de applicatie Basiseisen Online worden deze gegevens verzameld.

Technasium Competentiemonitor

Via deze webapplicatie krijgt de technasiumleerling inzicht in de mate waarin hij/zij specifieke competenties beheerst én in de mogelijkheden om deze verder te ontwikkelen.  

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.