HIVNEXTGEN

Unieke kans voor technasium leerlingen – meld je aan voor HIV Next Gen

De Technasium Top Award (TTA) is in volle gang. Duizenden leerlingen buigen zich over de vraag hoe we ons het beste kunnen beschermen tegen virusinfecties en welke virussen op de loer liggen die in de nabije toekomst een epidemie kunnen veroorzaken. De opdrachtgever voor de TTA, stichting Cirion/viruskenner organiseert onder andere samen met ErasmusMC en AMC tijdens de Wereld Aids Conferentie in Amsterdam een jongerenprogramma: HIV Next Gen. Technasium leerlingen zijn hiervoor uitgenodigd, een unieke kans!

Meedenken over bestrijding hiv en aids
Tijdens een interactief programma denk je mee over manieren om hiv en aids te bestrijden. Heel leerzaam en interessant voor je CV en portfolio. Daarnaast ontmoet je ook nog eens andere jongeren vanuit de hele wereld.

Wie mag zich aanmelden?
HIV Next Gen is van 22 tot 24 juli. Doe je dit jaar mee aan de TTA of zit je in klas 4, 5, 6 van een Technasiumschool? Dan mag je je aanmelden. Na deelname ontvang je een certificaat.

Aanmelden kan nu!
Je kunt je aanmelden via deze link. Er zijn ruim 200 plekken. Doe je dit jaar mee aan de TTA? Dan krijg je voorrang. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan er een selectie plaatsvinden, zodat van alle belangstellende scholen leerlingen kunnen meedoen.

Meer informatie?
Meer informatie vind je in de flyer: HIVNextGen_Digital.pdf
Uitleg over de aanmelding lees je in dit document: Instruction document.pdf