Strategisch plan 2017-2021

Strategisch plan

In een wereld die rap verandert en waarin een schreeuwende behoefte is aan duurzame en innovatieve technische oplossingen, neemt het technasiumonderwijs een belangrijke plek in. Want technasia door heel Nederland leveren leerlingen af aan het hoger onderwijs die gericht en gemotiveerd een (bètatechnische) studiekeuze maken en die de competenties bezitten om succesvol te studeren. Dit doen zij door zowel in als buiten het O&O-lokaal de werelden van onderwijs, technologie en maatschappij te verenigen.

Met het strategisch plan 2017-2021 is Stichting Technasium klaar voor de toekomst. Zowel op intern als op extern vlak gaan we mee met de tijd en innoveren we. Door de modulaire vorm van dit strategisch plan blijft de inhoud ervan ook de komende jaren open voor verandering en input vanuit de technasium-community én daarbuiten. Wij nodigen u uit om mee te doen en te denken.

Bekijk ons digitale strategisch plan.
Iedere tegel bevat uitleg aan de achterkant. Draai de tegel om door erop te klikken. Klik opnieuw om de tegel weer terug te laten draaien.