Overig materiaal: Logo, huisstijl en communicatie Technasium

Nienke Sikkema
21/12/2019 - 09:44


Het Technasium is de koers aan het verleggen. We worden steeds meer een lerende en delende netwerkorganisatie. Verbinding en samenwerking staan hierin centraal. Dat betekent dat we het Technasium ook op een andere manier naar buiten toe presenteren. Daarom is er een nieuw logo en huisstijl voor het Technasium.

Als technasiumschool kun je hier vrij gebruik van maken. Graag zelfs, want een consistente uitstraling draagt bij aan de bekendheid en herkenbaarheid van het Technasium.

We hebben ervoor gekozen om niet alle bestaande materialen weg te gooien, maar om geleidelijk over te gaan op de nieuwe huisstijl. Dat betekent dat er pas nieuwe middelen gemaakt worden als daar behoefte aan is.

Delen

Op deze plek worden bestanden en voorbeelden gedeeld die je kunt gebruiken. Ben je op zoek naar een specifiek communicatiemiddel of huisstijldrager, laat het weten. We kunnen samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je zelf middelen gemaakt of laten maken voor je school of netwerk dan kun je die hier ook met alle technasiumscholen delen. Mail het bestand en eventuele extra informatie (b.v. over copyright) en dan wordt het hier geplaatst.

Logo

Het logo Technasium is er in een staande en liggende variant. De staande variant heeft de voorkeur; deze kun je hieronder downloaden in verschillende bestandsformaten. Voor vormgevers en drukkers kun je het beste het vector bestand gebruiken (.eps).

De liggende variant met het woord Technasium naast het beeldmerk wordt vooral voor online toepassingen gebruikt en is daarom beschikbaar als png (ook met transparante achtergrond).

Folder 2018-2019

Er is een folder met algemene informatie over het Technasium en met de facts & figures van 2018-2019 beschikbaar. Deze is bedoeld voor samenwerkingspartners, opdrachtgevers, ouders en ander relaties van de technasiumcommunity. De publicatie is digitaal beschikbaar via de website en je kunt voor je school ook papieren exemplaren bestellen via communicatie@technasium.nl (gratis / zolang de voorraad strekt). 

Beachflag en roll-up banner

Voor bijvoorbeeld open dagen of markten kun je de Technasium beachflag en/of roll-up banner inzetten. Hieronder staat voor beide een drukbestand, dat je kunt downloaden en vervolgens zelf kunt laten maken. 

  • Beachflag: formaat 48 X 241,4 cm (deze is b.v. te bestellen bij Reclameland: Standaard beachflag, formaat Small)
  • Roll-up banner: formaat 85 x 200/205 cm (deze is b.v. te bestellen bij Reclameland of Drukwerkdeal)

Predicaatbord

Eén van de fysieke materialen die vernieuwd zijn, is het Technasium predicaatbord. Het bord is 21 X 12 cm en kost € 139,- (incl. BTW, bevestigingsmaterialen en verzendkosten). Je kunt het bord bestellen via communicatie@technasium.nl.

Technasiumcertificaat

In schooljaar 2019-2020 is het Technasiumcertificaat voor leerlingen geüpdatet en opgefrist naar de nieuwe stijl. Zie verder het bericht over het Technasiumcertificaat.

Filmpjes over Technasium

Op het YouTube kanaal van Technasium zijn diverse filmpjes te vinden die je kunt gebruiken, b.v. op je website of in een presentatie bij een mogelijke opdrachtgever. Er is ook een kort, Engelstalig filmpje beschikbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie over de huisstijl of communicatie kun je altijd bellen of mailen naar Nienke Sikkema (Adviseur Marketing & Communicatie): n.sikkema@technasium.nl | 06 - 1981 6469.

Groepen

Geen groepen gevonden.