Home » Merkgids

Merkgids

Wij zijn Technasium

Samen bouwen we aan de toekomst van onszelf en onze leerlingen. Dat doen we met ons onderwijs en door te laten zien wie we vandaag zijn. Met één gezicht. Met één stem. Hoe pakken we dat mooi en slim aan? Dat lees je in onze merkgids. Hierin staat wie we zijn, wat ons drijft en wat we willen betekenen voor anderen. En waar mensen ons aan kunnen herkennen: kleur, vorm, letters, tone of voice, inhoud en beeld. Dat is wat onze leerlingen, docenten en opdrachtgevers zien en ervaren. Laat je inspireren door de Technasium merkgids. En ga zelf aan de slag!

Toolkit op TINK

Ben je op zoek naar logo-bestanden en/of beeldmateriaal? Kijk dan op het platform van de technasiumcommunity: TINK (zoek op ’toolkit’). Heb je geen toegang tot TINK en werk je in opdracht van een technasiumschool, mail je verzoek dan naar [email protected].

Beschermd merk

Technasium is een beschermd merk, dat door Stichting Technasium is geregistreerd. Het merk Technasium mag pas gevoerd worden door een middelbare school als het predicaat Technasium is verleend aan de school door het bestuur van Stichting Technasium. Alle scholen met het predicaat Technasium vind je op de kaart.

© 2024 Stichting Technasium. Meer informatie over privacy en gebruik.