Innovatieprijs Bouwend Nederland Stichting Technasium

Doe mee aan de Innovatieprijs van Bouwend Nederland en Stichting Technasium

Bouwend Nederland en Stichting Technasium slaan de handen ineen en zijn op zoek naar innovaties in de bouwsector, passend in de Themakaart Bouw.

In januari 2015 heeft de bouwsector de Themakaart Bouw gelanceerd met daarin de thema’s waar de bouw de komende vijf jaar mee te maken krijgt. Teams die in het schooljaar 2015-2016 een keuzeproject hebben (gedaan) dat valt binnen een of meerdere thema’s van deze bouwkaart, kunnen meedoen aan de innovatieprijs.* Hiermee is 1000 euro te winnen!

Eisen 

- Het ontwerp of onderzoek moet innovatief zijn en iets nieuws toevoegen aan de bouwsector. Het moet de bouw een stapje verder brengen. 
- Het ontwerp of onderzoek moet maatschappelijk relevant zijn. 

Bouwthema’s 

- Smart Environment 
- Smart Cities 
- Smart Buildings 
- Smart Materials 
- Smart Energy 
- Smart Mobility 
- Smart Business 
- Smart Construction 

Teams uit 4 havo, 4 vwo of 5 vwo met een project rondom dit thema dat voldoet aan de eisen, kunnen zich voor 20 mei 2016 aanmelden via het aanmeldformulier. Een jury bestaande uit experts uit de bouwsector selecteert uit de aanmeldingen de meest innovatieve teams. Zij worden uitgenodigd voor de finaledag, die plaatsvindt op 2 juni 2016 op de bouwcampus van de TU Delft.

Bekijk voor meer informatie de speciale flyer en de begeleidende brief van voorzitter Maxime Verhagen. Vragen? Mail naar w.zwennis@technasium.nl.

*Dit kan een keuzeproject zijn dat inmiddels al is afgerond of één die het tweede deel van het schooljaar wordt uitgevoerd.