Technasium Top Award

De winnaars van de Technasium Top Award 2016 zijn inmiddels bekend! Bekijk hier een flitsende overzichtsvideo van de TTA 2016.

Editie 2015-2016: lichtconcept voor de publieke ruimte

De opdrachtgever
Dit jaar is IGOV Innovatie Platform (InterGemeentelijk overleg Openbare Verlichting) de opdrachtgever, in de persoon van Arthur Klink, voorzitter van het IGOV. Het doel van het IGOV Innovatie Platform is het stimuleren en initiëren van innovatieve ontwikkelingen op het zowel technische als beleidsmatige of regelgevende gebied van openbare verlichting. Gebaseerd op gebruikswaarde, duurzaamheid, energiezuinigheid, kosten en baten.

De opdracht
De opdrachtgever wenst een lichtconcept voor de publieke ruimte, dat ervoor kan zorgen dat het licht zich aanpast aan de behoefte van wat er op dat moment van de dag nodig is. Het lichtconcept draagt eraan bij dat de gebruikers van de publieke ruimte geen lichthinder ervaren, zich fijn en veilig voelen en goed kunnen functioneren. Het lichtconcept vraagt zowel om een lichtbeeld als een lichtinstrument. Ingelogde gebruikers kunnen de opdracht terugvinden op mijnTechnasium.

Het beroep
Het beroep is lichtarchitect en lichtontwerper.

Meer weten?

Voor meer informatie kan je de website van de Technasium Top Award bezoeken. En de TTA is ook actief op facebook.