Aanmelding voor Technasium Top Award 2018-2019 van start

De Technasium Top Award 2018-2019 daagt leerlingen van 3 havo en 3 vwo uit om als engineer een technisch warmteplan te ontwerpen om een bestaand gebouw gasvrij te maken. Technasia kunnen hun school nu aanmelden voor de nieuwe editie van deze spannende, landelijke wedstrijd.

Afgelopen schooljaar deden liefst 63 technasia mee aan de Viruskenner Technasium Top Award. Het Markland College Zevenbergen en het Calandlyceum kwamen als de grote winnaars uit de bus.

Dit jaar biedt de Technasium Top Award met Van gas los een compleet nieuwe en actuele uitdaging. Welke teams ontwerpen de meest innovatieve oplossingen om een bestaand gebouw gasvrij te maken? Hiervoor kruipen de leerlingen in de huid van een engineer en ontwerpen een technisch warmteplan. 

Opdrachtgever van de nieuwe editie van deze jaarlijkse technasiumwedstrijd is de Nederlandse installatiebranche, vertegenwoordigd door OTIB, het Opleidings- en ontwikkelfonds van de installatiebranche. OTIB zal de technasia die meedoen met de Technasium Top Award o.a. ondersteunen bij het vinden van een installatiebedrijf in de regio die de leerlingen als expert kan ondersteunen bij dit project.

Technatoren kunnen hun school t/m 5 oktober aanmelden via de website van de Technasium Top Award

> Meer informatie over de Technasium Top Award