Keizer Karel College  - Op het Keizer Karel College in Amstelveen is het technasium een aparte stroom waarvoor  vwo-leerlingen in klas 1 bij inschrijving al kunnen kiezen. Contactpersonen zijn de technatoren mw. M. Dekker en mw. Y. Goselink.
Goois Lyceum - Op het Goois Lyceum in Bussum kunnen leerlingen in de eerste klas starten in een technasiumklas op atheneum niveau. In de overige eerste klassen h/v maken de leerlingen kennis met het vak Onderzoek en Ontwerpen. Vanaf klas 2 kunnen zij op havo en vwo kiezen voor het technasium. Contactpersonen zijn de technatoren dhr. W. de Vries en mw. M. Kloosterboer.
Calandlyceum - Op het Calandlyceum is het technasium één van de stromen waarvoor leerlingen in klas 1 kunnen kiezen, op niveau havo-vwo of op vwo. Contactpersonen is de technator dhr. R. Gast.
Ichthus Lyceum - In de brugklas maken alle leerlingen kennis met het vak Onderzoek en Ontwerpen. Daarna kunnen leerlingen kiezen voor de talentstroom technasium op het havo én het vwo. Contactpersonen zijn de technatoren dhr. B. Jongsma en dhr. W. van Elsaecker.
Kaj Munk College  - Op het Kaj Munk College in Hoofddorp kan een leerling vanaf het brugjaar beginnen in een technasiumklas op havo-niveau. Daar geef je je in groep 8 van de basisschool voor op. Contactpersonen zijn de technatoren dhr. R. Dingenouts en dhr. M. Combee.